Jaarlijkse UFO dag dit jaar digitaal

UFO staat voor Utrechts Fietsoverleg; UFO is de vertegenwoordiging van de Fietsersbond in de provincie Utrecht. UFO behartigt de belangen van de fietsers in de provincie en overlegt daarom geregeld met ambtenaren van de provincie, met gedeputeerde Arne Schaddelee (CU) en met de woordvoerders mobiliteit van Provinciale Staten.

Elk jaar organiseert het UFO een bijeenkomst voor en met alle lokale afdelingen van de Fietsersbond in de provincie. Dit jaar kunnen we helaas niet fysiek bij elkaar komen, maar organiseert UFO een digitale bijeenkomst op

zaterdag 7 november, aanvang 10:00 uur.

Het programma van de UFO-dag ziet er veelbelovend uit: we maken kennis met de nieuwe directeur van het Landelijk bureau, Esther van Garderen, en er is een boekpresentatie van Laurens Hitman en Kaspar Hanenbergh.

Nadeel van een digitale vergadering is dat je zelf moet zorgen voor koffie, lunch en borrel. Een voordeel is dat je geen tijd kwijt bent met reizen. Heb je belangstelling, mail dan even je aanmelding aan [email protected] Dat mailadres kun je ook gebruiken als je vragen hebt over of suggesties hebt voor UFO. Tot gauw!

Foto: UFO-dag 2019 in Soest. Namens Utrecht waren Ria Glas, Peter van Bekkum en Carien Haffmans daarbij aanwezig.

unnamed (3)

Categorieën