Fotowedstrijd: het fietspad is geen parkeerplaats

onnodig

Onlangs reed ik op het fietspad langs de provinciale weg bij Soesterberg. Op het pad stond een dieplader geparkeerd, ik kon ‘m nog net passeren. Ik kom wel ‘ns vaker een vrachtwagen, bestelbus of afvalcontainer tegen op het fietspad. Maar deze spande wat mij betreft wel de kroon; de vrachtwagen had makkelijk op de oprit van het huis kunnen parkeren zonder iemand te hinderen.

Ik stapte af en maakte bijgaande foto. Dat bracht me op een idee. Ik ben zeker niet de enige die dit soort gevallen, geparkeerde voertuigen op fietspaden of fietsstroken, geregeld tegenkomt. Daarom organiseren we een fotowedstrijd. We zoeken foto’s die laten zien wat je zoal tegenkomt op het fietspad of op de fietsstrook. Stop je mobieltje in je jaszak als je een rondje gaat fietsen en als je fietsroute geblokkeerd wordt, stap dan even af om een foto te maken. Mail je foto naar [email protected] of zet ‘m op twitter met een tag naar twitter.com/FB_Utrecht. Kort voor Kerstmis maken we de top drie bekend.

Overigens, ben je of ken je een goede (hobby)fotograaf, die zitting wil nemen in de jury, meld je (hem of haar) dan even aan, ook op [email protected]

Categorieën