Blik op de weg met de wethouder

Op dinsdag 27 oktober gaat onze wethouder van verkeer Lot van Hooijdonk om 20.00 uur online in gesprek met ‘fietsprofessor’ Marco te Brömmelstroet over het verkeer van de toekomst. Via deze link kun je het debat volgen, reageren en eventueel later terugkijken.

Vragen die aan de orde zullen komen zijn:
Hoe richten we de openbare ruimte duurzaam en toekomstgericht in?
Wat zijn de Utrechtse dilemma’s en hoe gaan we daar mee om?
Kunnen we nog een grote fietsrevolutie verwachten en hoe krijgt deze vorm in een stad als Utrecht?

Leuk is dat je tijdens het debat online kan reageren. De organisatoren van het debat streven ernaar die vragen zoveel mogelijk te behandelen. Voor de individuele Utrechtse fietser dus de uitgelezen kans om dwingende vragen en grote ergernissen rechtstreeks bij de wethouder aan te kaarten.

Kruispunt Viestraat

Categorieën