Heel Overvecht Fietst op 7 december!

op 7 december!

Met Heel Overvecht Fietst (HOF) gaan verschillende partijen (Ondernemers, Onderwijs, Organisaties, Overheid en Overvechters) met elkaar de uitdaging aan om te zorgen dat het fietsgebruik in Overvecht vergroot wordt en dat fietscompetenties in de wijk verbeteren. Ook de Fietsersbond is één van de partners.

Doel van Heel Overvecht Fietst is om de fiets-competenties (kennis, houding en vaardigheden) in de wijk Overvecht te vergroten en bewoners te stimuleren om meer gebruik te maken van de fiets. Van jong tot oud, van de beginner tot de volleerde wielrenner.

Op 7 december, tussen 13.00 en 16.00 uur is HOF aanwezig tijdens de Sociale Buurtmarkt-Wintereditie (kijk hier voor extra informatie) op het plein van de Dreef (Schooneggendreef 27). Naast allerlei leuke activiteiten, zoals een schaatsbaan, rommelmarkt, vuurkorven en een markt, is ook HOF goed zichtbaar tijdens deze markt. Met partners, zoals de buurtvader, Bikeflip, de Fietsersbond, Sport Utrecht hebben we leuke fietsactiviteiten. Neem je fiets mee voor de fietscheck. Zorg dat je weer licht hebt op jouw fiets. Leer hoe je een band moet plakken. En nog veel meer!

Gedurende het jaar zijn er diverse activiteiten die vallen onder HOF. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van HOF, kijk dan op de website www.heelovervechtfietst.nl

Categorieën