Fietsverlichtingsactie

WEthouder van Hooijdonk bedankt de reparateurs

Op zaterdag 12 oktober hielden we onze traditionele fietsverlichtingsactie. Net als vorig jaar op de Neude, maar deze keer zonder de collega’s van Veilig Verkeer Nederland, ANWB, Team Alert en BOA’s. Zij lieten het om uiteenlopende redenen helaas afweten. Maar ook zonder hen is de Neude een prima geschikte locatie voor de actie! Er komen veel geïnteresseerde fietsers langs, er is ruim voldoende plek voor onze kramen en we zijn uitstekend zichtbaar voor het grote publiek. We zijn blij met deze plek!

Voorspeld was al dat het zou kunnen gaan regenen en dat deed het ook. Dat zorgde ervoor dat het minder druk was dan anders, maar de reparateurs lieten hun altijd vrolijke stemming er niet door bederven. Veel van onze klanten waren mensen die niet per ongeluk langskwamen, maar een bezoek aan de stand met hun kapotte fietslicht gepland hadden. We hebben ze allemaal blij kunnen maken met een werkend fietslicht.

Ook wethouder Lot van Hooijdonk kwam langs bij de stand; ze bedankte de reparateurs voor hun niet aflatende inzet om lampjes te maken en daarmee de verkeersveiligheid te verbeteren. Een warm “dank je wel” ook vanuit het bestuur van de afdeling aan iedereen die geholpen heeft!

 

Nieuwe fietsliften

Categorieën