Nieuw Bestuurslid van de afdeling Utrecht

Patrick de Bruijn

 

Toen afgelopen zomer Peter van Bekkum in deze nieuwsbrief de noodkreet om nieuwe bestuursleden deed uitgaan, heb ik eigenlijk niet getwijfeld. Een sterke vertegenwoordiging van de fietsers in Utrecht vind ik heel belangrijk en een paar uur in de week zijn altijd wel vrij te maken. Sinds september ben ik met veel enthousiasme penningmeester van de afdeling Utrecht.

Mijn enthousiasme wordt gevoed door twee emoties: blijheid en boosheid. Ik zit bijna iedere dag op de fiets. Als forens tussen Vleuterweide en Utrecht-centrum ben ik blij met de fiets. Op vakantie gaat mijn fiets mee en als het mooi weer is in het weekeinde, wil ik ook wel een stukje fietsen.

Maar soms zit ik ook boos op de fiets: bij verkeerd geplaatste stoplichten, slecht onderhouden fietspaden en onveilige bouwlocaties kan ik me flink opwinden.

Het leuke van actief zijn bij de fietsersbond is dat beide emoties gebruikt kunnen worden om Utrecht een nog betere fietsstad te maken dan het nu al is.

Groet,
Patrick de Bruijn

Categorieën