Verslag van de Fietspompactie

Verslag van de Fietspompactie

De  landelijke Fietspompactie in Utrecht.
Op 29 augustus 2017 heeft de Fietsersbond Utrecht meegedaan aan de landelijke fietsactiedag. Het was een publieksvriendelijke actie waar fietsers zowel in de ochtend- als in de avondspits gratis hun fietsbanden konden laten oppompen door actieve vrijwilligers (activo’s) van de fietsersbond afdeling Utrecht. In de tussentijd kreeg de fietser voorlichting  om zo fijn en snel mogelijk te kunnen fietsen.
Met goed opgepompte banden fiets je beter, slijten je velgen minder snel en kom je gemakkelijker vooruit. Met goede verlichting op je fiets zorg je ervoor gezien te worden en kun je de weg voor je verlichten. We pompten zowel banden met gewone fietsventielen als banden met sportwielventielen op. We gaven ook voorlichting over de verschillende fietspompen die er zijn.

 

Categorieën