Zo ziet de grootste fietsenstalling er nu nog uit

In verschillende media is onlangs aandacht besteed aan de nieuwe fietsenstalling bij Utrecht CS. Op de site van het AD is een kort filmpje te zien dat een indruk geeft hoe het er momenteel uit ziet bij het stationsplein. Op De Utrechtse Internet Courant (DUIC) staat een fotoreportage over de werkzaamheden in en rond de stalling die nog in aanbouw is. 

Onlangs werd bekend dat de opening van het eerste deel, aanvankelijk begin van dit jaar, met een jaar wordt uitgesteld. Dat zou niet alleen een kwestie van veiligheid zijn, maar ook van gebruiksgemak voor de fietsers.  In 2018 moet het hele plein en de onderliggende fietsenstalling klaar zijn en is er plaats voor 12.500 fietsen

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *