Verkeerspuzzel Smakkelaarsveld

Sinds 14 december rijden de bussen vanuit Utrecht West over de nieuwe HOV-baan door de Leidseveertunnel, via het Smakkelaarsveld richting Catharijnesingel of busstation Centrumzijde. In maart 2016 moet de definitieve HOV-baan langs de treinsporen klaar zijn, waarna tijdelijke busbanen worden verwijderd.

Daarna kan het eerste deel van de mega-fietsenstalling onder het toekomstige Stationsplein worden afgebouwd. De fietsenstalling wordt verder omhoog gebouwd, na de zomer van 2016 is het eerste deel van de fietsenstalling klaar en in gebruik. Daarna kan de fietsenloods, en nog een paar tijdelijke fietsparkeerplaatsen op het Smakkelaarsveld, afgebroken worden. Op de plaats van de fietsenloods wordt de HOV-baan tussen Leidseveertunnel en Vredenburgknoop doorgetrokken. Op het kaartje is te zien waar de fiets- en looproutes lopen. (bron CU2030)

Lees meer over de plannen op CU2030

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.