Inspraak Slimme Routes

Het gemeentelijk verkeersplan Slimme Routes, Slim Regelen, Slim Bestemmen is vrijgegeven voor inspraak.

In dit plan is een primaire rol weggelegd voor lopen, fietsen, openbaar vervoer en schone vervoermiddelen. De groei van het aantal fietsers de afgelopen tien jaar is zichtbaar gemaakt en ook de voordelen van het hogere fietsgebruik worden nog eens aangehaald.

In onze nieuwsbrief van afgelopen maart berichtten we dat het college van B&W bezig was met het schrijven van dit nieuwe beleidsstuk. Wij hebben toen input geleverd in de vorm van een notitie met 23 aanbevelingen.

Tot en met zondag 3 januari kan iedereen reageren op het (concept) verkeersplan Slimme Routes, Slim Regelen, Slim bestemmen. Wij zijn enthousiast over de grote lijnen, maar horen ook graag jouw mening. Als je je opmerkingen mailt naar [email protected], kunnen wij deze meenemen in onze officiële inspraakreactie. Uiteraard kun je ook zelf een inspraakreactie sturen naar de gemeente.

stallingsplekken1
Slim regelen: het Utrechtse verwijssysteem met aantal vrije stallingsplekken Beeld-auteur: Gemeente Utrecht

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.