Verkeerslichten of stoplichten?

Aan het begin van de zomer van 2012 (!) openden we een meldpunt voor lange wachttijden bij verkeerslichten in de stad Utrecht. In augustus van dat jaar hebben we een rapport met de meldingen aan de gemeente Utrecht aangeboden. Inmiddels heeft de gemeente het onderhoud van detectielussen fors verbeterd, waardoor minder vaak een hele kruising op ‘niks’ staat te wachten. Daarna werd het ruim een jaar stil, totdat we onlangs een rapport van de gemeente ontvingen met daarin een beoordeling van onze klachten. Op een paar plekken zijn de verkeersregelinstallaties (VRI’s) aangepast. We zijn blij dat de gemeente deze eerste stappen heeft gezet, maar vervolgstappen zijn nog wel nodig.

De gemeente heeft alle meldingen beoordeeld in dit document. Kijk snel of jouw eigen melding hierbij staat en wat het oordeel van de gemeente daarover is. Wij zijn erg benieuwd naar je reactie op [email protected]. Of open een topic op ons forum.

 

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.