Uitnodiging ledenvergadering, 16 mei 20:00 MCU

Op woensdag 16 mei organiseert de afdeling Utrecht van de Fietsersbond haar jaarlijkse ledenvergadering. De eerste helft van de vergadering bestaat uit een aantal vaste onderdelen, zoals het verkiezen van de leden van het bestuur en het vaststellen van het financieel en secretarieel jaarverslag. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om mee te praten over de doelen voor de tweede helft van 2018 en voor 2019.

agenda

verslag

 

Heb je zin om aan de vele leuke activiteiten van de afdeling bij te dragen? Je hoeft daarvoor echt geen verkeersdeskundige te zijn. Als je zin hebt in een boeiende uitdaging: in het actieve en gezellige bestuur is plaats voor een secretaris/vrijwilligerscoördinator. Zie voor meer informatie het stukje ‘bestuursleden gezocht’ in deze nieuwsbrief.

 

Voor de tweede helft van de vergadering nodigen we een spreker uit, die een interessant deelonderwerp van fietsen in Utrecht uitdiept. We houden je nog even in spanning wie de spreker gaat worden en wat het onderwerp van de bespreking wordt.

 

Na afloop van de ledenvergadering drinken we een borrel in een nabijgelegen uitspanning.

 

We nodigen je bij deze graag uit voor onze ledenvergadering. Je bent van harte welkom:

woensdag 16 mei, 20:00 uur, Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60.
Fietsersbond afdeling Utrecht

Peter van Bekkum

voorzitter

Categorieën