Waar fiets jij omheen?

kruispunt-Smakkelaarsveld

Wij hebben als afdeling een aantal knelpunten in beeld maar we horen graag wat jij als knelpunt ervaart. Hieronder kun jij jouw punt aanmelden.

Knelpunten worden vaak gesignaleerd uit ongevalsrapportage, maar die is lang niet altijd volledig. Als een punt bijvoorbeeld zo onveilig wordt gevonden dat je er maar liever niet komt dan zal dat niet gauw in beeld komen.

Een van die punten is het kruispunt Smakkelaarsveld /Vredenburg en Daalsesingel/Catharijnesingel. Dit is het punt in Utrecht waar noord-zuid en oost-west stromen elkaar kruisen. Gebruikers met jonge kinderen en ouderen mijden dit punt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het fietspad moet er voor iedereen zijn. Hieronder horen we ook graag jouw mening hierover.

Straks wordt het nieuwe college samengesteld en dus weer een  nieuw coalitieakkoord gesloten. Hierin wordt het beleid voor de komende 4 jaar vastgelegd. Dat is dan ook het moment waarop wij proberen de belangen van de fietsers op te laten nemen.

kruispunt Smakkelaarsveld /Vredenburg en Daalsesingel/Catharijnesingel

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *