Gezocht: charmante gastvrouw of gastheer!

Elk jaar test de Fietsersbond in samenwerking met de Telegraaf en Consumentenbond elektrische fietsen en toerfietsen. Op een testdag komen ongeveer 15 testers om de fietsen uit te proberen. Ze fietsen een rondje van zo’n 10 km en wisselen dan van fiets.

Tijdens de test zijn de mensen van de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf druk met de test. Er is daarom weinig tijd om de testers netjes op te vangen en vriendelijk te woord te staan. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die deze taak op zich willen nemen.

Locatie is het prachtige Hotel Bilderberg in Oosterbeek. Lunch, koffie, thee e.d. worden verzorgd. De testdagen zijn op 22, 23, 24 en 25 maart. Lijkt het je leuk om mee te werken, meld je dan aan voor één of meerdere dagen via k.bakker@fietsersbond.nl.

Categorieën